Sidor

söndag 17 oktober 2010

Söndagsrapporten

Idag har det hunnits med en hel del. På fredag bär det av till Egypten på bröllopsresa så det är skönt att få så mycket som möjligt ur världen innan man beger sig ner till värmen.

Först på dagordningen var att gräva ur där markavloppet ska gå från hängrännorna. Inte det mest inspirerande arbetet men det gick riktigt bra. Det är kul att se vad man hittar när man sätter spaden i jorden här ute. Dagens skörd; en liten (platt) gummiboll, 2 kg byggplast, en trasig hink och typ 10 tegelpannor.

Efter att detta var ordnat så tog jag äntligen efter att ha skjutit upp det i månader tag i fodren till de resterande fönstren på gaveln. det var lite pillande att få till allt med sticksågen men det slutgiltiga resultatet kommer nog bli bra. Imorgon skall de strykas med första lagret färg.

Sist men inte minst så börjades det lite smått med att skära ur mattan till trappan. Man har nästan vant sig vid att gå på de där stenhårda, fula stegen så det blev lite av en chock när man såg första biten matta på plats, är riktigt nöjd med resultatet. Nu är målet att få allt klart i veckan som kommer.

1 kommentar: